25 de novembre del 2013

Ricard Maria Carles, 'delicat' després de patir un ictus i ser ingressat d'urgència a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El cardenal Ricard Maria Carles, arquebisbe emèrit de Barcelona i exbisbe de Tortosa, es troba ingressat a l'hospital Verge de la Cinta amb una simptomatologia neurològica, segons han informat des de l'Arquebisbat de Barcelona. Fonts de l'hospital han confirmat a l'Agència Catalana de Notícies que l'estat de salut de Ricard Maria Carles, de 87 anys d'edat, és "delicat", tot i que no han donat més detalls de la seva situació, remetent-se a la informació de l'arquebisbat. "El cardenal Ricard Maria Carles Gordó, arquebisbe emèrit de Barcelona, ha estat ingressat a l‘Hospital de la Mare de Déu de la Cinta, de Tortosa, amb simptomatologia neurològica. La comunitat de l’Arxidiòcesi de Barcelona s’uneix a la pregària pel seu restabliment", ha estat el breu comunicat de l'arquebisbat de Barcelona.

El cardenal, nascut a València l'any 1926, va ser arquebisbe de Barcelona entre els anys 1990 i 2004 i, anteriorment, havia estat bisbe de Tortosa, entre els anys 1969 i 1990. El cardenal va tornar a Tortosa, on hi ha fixat la seua residència des de fa alguns anys. La seua darrera aparició pública a la capital del Baix Ebre va ser el passat 13 de juliol, amb motiu de la presa de possessió del nou bisbe de Tortosa, Enrique Benavent.

Imatge ACN


4 comentaris:

  1. Per molts d'anys em porte per davant...

    ResponElimina
  2. ...y una fiscalia del sur italiano,por fin cerrara del todo cierta investigacion sobre el blanqueo de 100 millones de dolares USA, blanqueo procedente del trafico de armamento que organizo cuando estaba de cardenal por Barcelona...

    ResponElimina
  3. Visca la presumpció d'innocencia albertito!! no va estar mai provat, i si és real es va tapar prou bé...però com vec que tu estàs segur del tot del assumpte i ho saps del cert...si vols buscar drapets bruts no cal que vagis tan lluny i investigues certes propietats del seu secretari....potser trobes alguna cosa o potser no, qui sap!

    ResponElimina
  4. ...mira si se de que voy, que le dire que al principio el cotarro catalan (por que eso de la independencia no es de ahora, sino que ya hace añitos que se mueve) se creia que era un bulo, una trampa..., por parte de una de las facciones clericales que se lo queria apartar, por que en aquel entonces era uno de los posibles papales..., pero tiempo despues los de Torre Anunciatta, lo investigaron por diestro y siniestro, y todo cuadraba, o sea no hay fallo en el resultado, ya sabe en Barcelona el santo varon la propia sociedad religiosa, les llamo mucho la atencion de la forma tan ostentosa en que vivia, un piso de lujo en una zona de las mas caras de alli, ademas este santo varon, nunca ha tenido nada a su nombre, siempre a sido traves de terceros, la ultima obrita que este santo varon hizo, fue cabrear a toda una sociedad catolica de cierta diocesis, porque deseaban que el Vaticano nombrara como su obispo a un sacerdote de su tierra, y este mencionado santo varon metio el hocico por la Santa Sede y impuso a otro santo varon diferente de aquellos territorios, casualmente el cardenal hizo unas cuantas fiestas mayores por los diferentes pueblos de la diocesis tortosina, y seguro que no lo hizo por amor al arte, tiempo despues termino de construirse el chaletito..., mire cuando era obispo de aqui, los madrileños lo querian hacer vicario general castrense y el rapidito fue a ¡buaaa!,¡buaaa!...que lo sacaban de Cataluña porque no era catalan..., no se sabia aun que el santo varon estaba sacando tajada de su puesto, y ya no hablo mas...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta