30 de desembre del 2013

Dos detinguts per 24 robatoris en vehicles aparcats a les platges de l'Ametlla de Mar, el Perelló i l'Ampolla


AMPOSTA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra han informat de la detenció, el passat 18 de desembre, d'un home i una dona de 47 i 28 anys respectivament, tots dos veïns d'Amposta, com a presumptes autors de 24 delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles aparcats a les platges de l'Ametlla de Mar, el Perelló i l'Ampolla. Els fets van succeir al llarg d'aquests mesos d'estiu i en tots els casos, els lladres forçaven els panys o trencaven els vidres de les finestres i sostreien de l'interior efectes personals de valor. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, una part dels efectes sostrets van ser recuperats en establiments de compravenda de joies i objectes de segona mà de les localitats de Sabadell i d'Amposta.

Durant l'escorcoll policial realitzat al domicili dels detinguts també es va localitzar altres joies i efectes personals procedents dels robatoris. Els agents dels Mossos d'Esquadra han iniciat gestions per contactar amb les víctimes, majoritàriament estrangeres, per tal d'efectuar el reconeixement i devolució dels objectes recuperats. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

De les dues persones detingudes, la dona va ser posada en llibertat un cop va declarar en seu policial i citada per comparèixer al jutjat, mentre que l'home va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa, el qual va decretar la seua llibertat amb càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta