28 de desembre del 2013

Més de 500 persones en el concert infantil dels Xeic! a Rasquera per als seus fans més joves



RASQUERA (Ribera d'Ebre).- La banda riberenca Xeic! ha volgut tancar el seu any de més èxits i també la gira 'Batega 2013' amb un concert ben especial, davant de més de 500 persones. El centre cívic de Rasquera ha estat aquest dissabte, 28 de desembre, a partir de les 17.45 hores, l'escenari de l'anomenat 'Concert Xeiquets', una actuació atípica pensada per a un públic familiar, i especialment per als més menuts de la casa. De fet, les entrades fins als 14 anys han estat només a un euro, mentre que el públic major de 14 anys o els seus acompanyants han pogut gaudir del concert amb entrades a cinc euros.

"Sabem que hi ha molts XEIQUETS i XEIQUETES que canten i ballen les nostres cançons!", han afirmat des de la banda d'ska-rural. Durant el 2013, els Xeic! han fet més de 40 concerts arreu de Catalunya amb la gira 'Batega 2013' i han assolit més de 100.000 reproduccions del videoclip del tema 'Tornarem'. A més, van guanyar el Musiclip 2013 amb el vídeo d''El meu avi', i han aconseguit més de 17.000 amics a les xarxes socials. Finalment, també han estat el cinquè millor disc català de l'any TOTmusicat i finalistes als premis ARC com grup revelació del 2013.

Imatge Xeic! a Twitter


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta