28 de desembre del 2013

Horta de Sant Joan instal·la codis QR als principals indrets turístics del municipi


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- L'Ajuntament d'Horta de Sant Joan ha informat que s’han instal·lat vuit codis QR a diferents indrets del municipi, sis dels quals dins del nucli de la població: l'Oficina de Turisme, l'Ecomuseu dels Ports, el Centre Picasso, l'Església de Sant Joan Baptista, la Casa del Delme i l'Ajuntament. Els altres dos s'han instal·lat  al Convent de Sant Salvador i al Mas de Quiquet.

Per tirar endavant aquesta actuació es va sol·licitar un ajut econòmic a la Diputació de Tarragona, que ha atorgat una subvenció de 4.000 euros per poder realitzar aquest projecte. Aquesta acció ajudarà a promocionar al turisme del municipi i a la vegada permet oferir en tot moment al visitant que utilitzi aquest sistema una millor i més extensa informació sobre espais patrimonials i turístics d’Horta de Sant Joan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta