27 de desembre del 2013

Un motorista mort a la carretera d'Ulldecona a Tortosa, quarta víctima mortal a l'Ebre en dues setmanes


TORTOSA (Baix Ebre).- Desembre negre a les carreteres de les Terres de l'Ebre. En dues setmanes, quatre persones han mort en quatre accidents mortals a la xarxa viària del territori. L'últim ha estat el motorista que ha mort aquest divendres en un accident de trànsit al quilòmetre vint de la carretera T-331, a Tortosa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Es tracta d'un veí d'Amposta, de 45 anys. L'accident ha passat quan passaven vint minuts de les onze del matí, quan una moto i un turisme han xocat lateralment a la carretera que va d'Ulldecona a Tortosa. Com a conseqüència del sinistre, la víctima ha quedat atrapada sota el cotxe i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat. Fins al lloc, s'hi ha desplaçat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre de bombers i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquesta és la quarta víctima mortal a les carreteres de les Terres de l'Ebre en dues setmanes. El 25 de desembre un altre veí del Montsià, de 41 anys i de nacionalitat marroquina, va morir en un xoc frontal entre dos turismes a l'Ampolla a la carretera N-340 a l'Ampolla. D'altra banda, el passat 19 de desembre, un veí de Bot va morir en una altra col·lisió frontal entre dos cotxes al pas de l'eix de l'Ebre per Xerta. La víctima era un home de 51 anys, que conduïa un dels vehicles implicats en el xoc. Finalment, la primera de les víctimes mortals va ser en l'accident del passat 13 de desembre a Ascó, també a la C-12. Era un veí de Riba-roja d'Ebre de 36 anys que va perdre la vida en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió.

Imatge Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta