29 de desembre del 2013

En llibertat amb càrrecs tres detinguts per tenir un punt de venda de droga en una casa d'Amposta


AMPOSTA (Montsià) .- Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta van desarticular el passat 18 de desembre un punt de venda de droga que s'havia establert en un domicili de la capital del Montsià. La notícia s'ha conegut aquest diumenge. Paral·lelament, es van detenir tres persones, dues dones de nacionalitat espanyola, de 23 i 32 anys, i un home de nacionalitat romanesa, de 22 anys, tots tres veïns d'Amposta. La investigació es va obrir fa dos mesos arran d'una informació que apuntava l'existència d'una casa al carrer Simpàtica d'Amposta, des d'on se subministraven les substàncies estupefaents. Els agents van constatar que es produïa un constant anar i venir de persones, les quals després de contactar amb els habitants del pis, marxaven ràpidament del lloc.

La investigació va concloure el passat dia 18 de desembre amb una entrada i perquisició a l'habitatge, on es van comissar 28 grams de cocaïna, 10 dels quals estaven disposats en 23 dosis preparades per la seua venda, diversos estris per la seua manipulació i 420 euros metàl·lic. Els agents van detenir les tres persones que habitaven el domicili, una d'elles amb diversos antecedents per fet similars, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.

Els tres detinguts van passar el dia 20 a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció de guàrdia número 1 d'Amposta, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Imatge Mosos d'Esquadra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta