30 de desembre del 2013

Un tast del concert de Paco Ibáñez amb Montse Castellà a Tortosa, pels 75 anys de la Batalla de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El cantautor Paco Ibáñez i la intèrpret ebrenca Montse Castellà van fer vibrar el teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa aquest dissabte al vespre, amb motiu del concert per commemorar els 75 anys de la Batalla de l'Ebre. Un concert que va omplir l'auditori de la capital del Baix Ebre i que va acabar amb el desplegament d'una bandera tricolor republicana, mentre Ibáñez i el públic cantaven el mític tema 'A galopar' amb lletra de Rafael Alberti. De fet, diversos representants de la classe política de les Terres de l'Ebre van acudir al concert, del qual ja se'n pot gaudir un tast al canal de Montse Castellà a YouTube. En concret, els cantautors hi interpreten 'Avui l'he vista', d'Apel·les Mestres amb música de Xavier Ribalta.

1 comentari:

  1. ...en un monton de medios de comunicacion (yo solo lo he visto en medios graficos) hablan de esta actuacion..., la Republica comienza a galopar fuerte por cierta parte de la peninsula Iberica (la antigua Hispania romana)...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta