9 de desembre del 2013

L'Ajuntament de Tivissa garanteix el nou servei de menjador escolar



TIVISSA (Ribera d'Ebre).- L'Ajuntament de Tivissa i l'AMPA de l'Escola Marcel·lí Domingo han creat per primera vegada un servei de menjador escolar. La iniciativa va sorgir ara fa deu mesos per part dels mares i pares dels escolars, amb la intenció de contribuir a la conciliació de la vida laboral i familiar. L'Ajuntament es va sumar ràpidament al projecte i ara ja fa una setmana que el menjador funciona a ple rendiment. De fet, la totalitat de les 15 places en què ha nascut el servei de menjador està coberta la major part dels dies, per la qual cosa ja s'estudia contractar una segona monitora el curs vinent.

Des de l'AMPA han agraït el suport rebut des de l'Ajuntament i des de la mateixa escola per tirar endavant el menjador escolar. El cost del menú gira al voltant dels 5 euros i és un restaurant del poble el que s'encarrega d'elaborar els menús del menjador escolar, mentre que l'Ajuntament assumeix el 100 per cent del cost de la monitora. El consistori també ha invertit 7.000 euros en l'adequació de l'equipament necessari per posar en marxa el menjador escolar.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha remarcat que l'equip de govern de CiU sempre ha apostat fort pel servei a les persones. En aquest sentit, ha donat a conèixer que, entre d'altres mesures, l'Ajuntament de Tivissa assumeix, sense que sigui la seva competència, la totalitat del cost dels llibres de tots els alumnes d'ensenyament obligatori del municipi, a més del 40% del cost de l'escola municipal de música, el 20% de l'escola bressol, i el transport escolar no obligatori.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta