29 de gener del 2014

'Carta a l'ABC', article de Sílvia Casola

Senyors i senyores de l’ABC i la Universidad de Navarra que escriviu l'“Aula de sexualidad”, després de llegir amb atenció bona part dels articles que heu anat penjant els hi voldria confessar una cosa:

Em masturbo i, encara més, ho faig des de que tinc memòria i m’agrada. Entenc que ara, un cop fet públic i acceptats els meus pecats, he de deixar les amistats, la feina, la casa i fins i tot la família. Potser hauré de buscar algun internat on em pugui rehabilitar d’aquesta vida desviada que porto…

Però anem al fons de la qüestió, la voluntat de formar els i les joves en matèria de sexualitat a través de la seua web, una idea que d’entrada em podria semblar fantàstica ja que sóc una ferma defensora de trencar amb els tabús sobre el sexe i de l’educació afectivo-sexual. El problema arriba, però, al llegir els seus articles i veure que la vostra voluntat no és la de formar, sinó la de desinformar.

A banda d’estar en contra de la masturbació, afirmeu que separar per sexes a les escoles fomenta la igualtat, que l’educació sexual és perjudicial per aquelles persones que no han tingut relacions sexuals (com si sols s’hagi de basar en això). Es nega l’eficàcia de les “pastilles de l’endemà” i els preservatius (tant per evitar embarassos com la transmissió de malalties). I fins i tot es recomana a les noies joves que han estat violades no avortar, o en el cas que hi hagi malformació fetal greu, es recomana seguir endavant amb l’embaràs i esteu en contra de la selecció genètica per evitar futures malalties mortals.

Amb tot això veig que la vostra voluntat és la d’inculcar una postura basada en la versió més casposa i retrògrada d’allò que anomenem “moralitat cristiana” i, encara més, imposar-la a tota la societat, dient quins comportaments o opinions són o no adequades. Tal i com fa el govern del PP, de la mà de l’ala més retrògrada de la nostra societat, voleu fer-nos retrocedir, evitant que siguem persones lliures que decidim sobre els nostres cossos i la nostra sexualitat.

Us recomano que en compte de negar, prohibir i mirar sempre cap a un altre costat, proveu d’experimentar amb la vostra sexualitat, provant, gaudint i fent-ho d’una forma segura i des del respecte. N’estic segura que de ser així, molts dels articles que hi ha publicats no existirien, i moltes de les lleis que defenseu, com la contrareforma de l’avortament, no s’haurien proposat.

és secretària nacional de la Dona de les JERC

1 comentari:

  1. ...este trozo de Tierra, que "unos" denominan España, esta manejada por unos tipos que se autocreen el estar inspirados por "algo" que hay por el otro mundo, que les da la inspiracion de ser los pastores del resto de ciudadanos que les consideran "rebaño"...la realidad, es que no son mas hijos de put...., porque no se entrenan, son unos aprovechados, asi piensan seguir por los siglos de los siglos..., nos quieren en Europa y por lo tanto ellos aprovechar al maximo de todos los adelantos, pero primero para si mismos, despues ya decidiran si de esto podran hacer participes al resto de feligreses o rebaño de corderitos, por ejemplo, los cientificos han dicho por activa y por pasivo que la "mansturbacion"...no perjudica al organismo y que hasta es bueno para la siquis...pero aqui ya chocamos con esos tipejos, no les interesa que el rebaño piense por si mismo...no...no..., y ahora dios gracias que sus complices no acogidos al cebilato, que mandan otra vez, volveremos a los tiempos oscuros del que "lo llevaban bajo palio"...o por lo menos aproximarse lo maximo a ello...y claro hay que manipularnos concienzudamente, y que mejor que un medio, fielisimo a sus intereses desde los principios de la oscuridad sin importarles que hieran sensibilidades de mentes que van con los tiempos presentes...¡bomus-botifarum-amb-buenus-vinus-tragatus-est! señores de la conferencia de Madrid...(Guti...espero que no me lo protestes)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta