29 de gener del 2014

Trens Dignes reclama a Pallarès que siga més crític amb la situació del servei a les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre ha mantingut aquest dimecres una reunió amb el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, per fer-li arribar en primera persona les seues reivindicacions. La portaveu de Trens Dignes, Montse Castellà, ha demanat a Pallarès que hi hagi una veu crítica des del territori i que, com a delegat, denunciï aquelles qüestions en què les Terres de l'Ebre no estan ben tractades. Especialment, li han demanat la millora de les freqüències, les tarifes i els combois. Sobretot, tenint en compte les darrers incidències que s'han produït en els darrers dies, com l'incendi del tren Barcelona-Tortosa aquest passat diumenge a la tarda.

Per la seua banda, Pallarès ha afirmat que coincidia plenament amb bona part de les reivindicacions de Trens Dignes i ha assegurat que el Govern treballa, tal i com va avançar al novembre, per la millora dels combois dins d'aquest any 2014, així com en la millora de les freqüències -tal i com recull del Pla de Mobilitat de les Terres de l'Ebre-. En aquest sentit, Pallarès ha dit que els incidents dels darrers dies han refermat l'opinió del Govern sobre el canvi de combois.

A més, Trens Dignes també ha demanat a Pallarès que la Generalitat reivindiqui al ministeri de Foment el tercer fil entre Vila-Seca i Castelló per no amputar el corredor del Mediterrani. Unes reivindicacions que la plataforma també intentarà fer arribar al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, en la seua visita a Tortosa aquest mateix divendres.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. Els de casa estem amb vosaltres. Gràcies a la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre s'està evidenciant l'abandonament que patim.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta