14 de febrer del 2014

'14F, alguna més que Sant Valentí', article de Lídia Saura


Tothom sap que el dia 14 de febrer es celebra Sant Valentí, el dia dels enamorats, un dia en que tot es guarneix de cors... Però molt poca gent sap que el dia 14 de febrer, a més, és el dia internacional de les Cardiopaties Congènites. El dia pels malalts de cor. Cors especials, plens d’històries valentes, lluitadores, de cors que han de ser reparats, de cors que es reparen, de cors que han d’estar en constant vigilància.

Fa 6 mesos li van detectar al meu fill una cardiopatia congènita. Des d’aquell dia, Josep, el meu fill, m’ha demostrat que és el nen més valent del món, igual que tots els petits cors que sofreixen. Un nen ple de vida, ple de força que, sens dubte, m’ha ensenyat a lluitar, a tenir esperança i a seguir endavant. Està preciós i es curarà! No en tinc cap dubte. Gràcies a Associacions com AACIC Coravant o Menudos Corazones que vetllen per les necessitats de les persones que pateixen aquesta malaltia, les famílies que patim aquesta malaltia a casa ens sentim un poc menys sols, ens sentim recolzats anímicament, ens sentim recolzats als hospitals. A l’estat cada any neixen al voltant de 4000 nens amb cardiopatia; petits gran herois que necessiten ajuda tant a l’hospital, com educativa, fisioteràpia... Si no fos per aquestes associacions formades per persones que tenen o han tingut alguna cardiopatia, tot el nostre món seria molt més difícil de portar.

Avui m’he encoratjat a escriure aquesta carta per tal que la gent conegui que hi ha algo més enllà de Sant Valentí el dia 14 de febrer ; esperant que almenys un minut del cor de la persona que estigui llegint això, bategui per tots els nostres petits cors.

Gracies de tot COR.
Lidia, mare de Josep.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta