25 de març del 2014

El PSC confirma la presència de Pere Navarro a la manifestació del Delta contra el pla hidrològic


DELTEBRE (Baix Ebre).- El PSC ha confirmat aquest dimarts que el primer secretari del partit, Pere Navarro, assistirà el proper diumenge a la manifestació en contra del nou pla hidrològic de la conca de l'Ebre. Segons el PSC, els socialistes catalans se sumaran el 30 de març a la manifestació que es realitzarà entre Sant Jaume d'Enveja i Deltebre, convocada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre sota el lema “L’Ebre sense cabals és la mort del Delta”. A la manifestació hi anirà Navarro, en la seua primera visita a les Terres de l'Ebre des de la dissolució de l'executiva del PSC al territori arran del vot de la diputada Núria Ventura a favor de la consulta del 9 de novembre.

Per la seua banda, el senador i dirigent socialista Joan Sabaté ha tornat a insistir en la importància de la mobilització ciutadana i de les iniciatives institucionals per aturar un pla que és una clara amenaça a la pervivència del Delta i els seus habitants. Sabaté ha recordat que la força de la gent és imprescindible, així com ha manifestat la confiança en què un canvi de majories polítiques a les Corts Generals permetrà derogar aquest pla hidrològic, com es va fer el 2004 amb l’arribada de Rodríguez Zapatero al govern espanyol.

Imatge Socialistes.cat

1 comentari:

  1. Un més! Com no és tema electoral, ni polític sinó ecològic, aniria molt bé que les seues respostes foren d'aquests tipus. Malgrat que s'hi sumen molts elements variats, que podrà tractar en altres espais adients.
    La base segueix sent "Lo riu ès vida" i la clau "el cabal ecològic"
    Tal com està el pati, cal recordar la Cristina Narbona, que encara és viva, per si li vol consultar quelcom.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta