4 de març del 2014

Sílvia Tejedor, nova presidenta del Col·legi de Periodistes de Catalunya a les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- La periodista Sílvia Tejedor és la nova presidenta de la demarcació del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) a les Terres de l'Ebre. Aquest dimarts ha quedat proclamada oficialment la candidatura encapçalada per la periodista de Ràdio Ebre-Cadena Ser, l'única que s'havia presentat per agafar el relleu a la junta de la catedràtica Amparo Moreno, que no podia optar a la reelecció després de vuit anys en el càrrec. La renovació, a més, és total. Amb Tejedor, com a vicepresident hi haurà Joan Josep Carot, qui va ser delegat del Diari de Tarragona a les Terres de l'Ebre. En un primer moment, s'havia intentat que Carot fos el president de la nova junta, però finalment Tejedor ha fet un pas necessari per garantir la continuïtat de la demarcació pròpia del CPC a les Terres de l'Ebre.

Sílvia Tejedor serà la tercera presidenta de la història del CPC a l'Ebre, després de Joaquim Rambla i d'Amparo Moreno. La secretària de la nova junta serà Sofia Cabanes, excorresponsal de Catalunya Ràdio i actual editora del diari digital Aguaita.cat. Una de les periodistes de Sirga Comunicació, Rosa Garcia, extreballadora de mitjans com Ràdio Tortosa o Canal 21 Ebre, serà la tresorera de la junta. Finalment, Andreu Caralt (Diari de Tarragona, Diari de Guerra) i Roser Royo (extreballadora d'El Punt i actual periodista de Sirga Comunicació) seran els vocals.

D'altra banda, aquest dimarts també ha quedat confirmada la periodista Neus Bonet com a nova degana del CPC, en substitució de Josep Maria Martí. Bonet, que treballa als informatius de Catalunya Ràdio, encapçalava la candidatura Més Periodisme, que ha estat l'única que s'ha presentat. Amb Bonet ho han fet també Marc Vidal, Josep Maria Martí, Teresa Turiera, Jordi Navarro, Núria de José, Ramon Besa, Jordi Basté, Sílvia Cobo, Carles Prats, Ismael Nafria, Mònica López, Alicia Oliver, Gemma Torrents, Francesc Canosa i Laia Forés. El traspàs de poders i càrrecs entre l’actual i la nova Junta de Govern serà el pròxim 18 de març. Aquesta junta es complementarà amb les candidatures presentades a les diferents demarcacions i que estan encapçalades per Sara Sans a Tarragona, Joan Ventura a Girona, Sílvia Tejedor a les Terres de l'Ebre, Rafael Gimena a Lleida, i Gonçal Mazcuñan, que serà el president de la recentment creada demarcació de la Catalunya Central.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta