22 d’abril del 2014

Una desena d'escoles de les Terres de l'Ebre rebutgen la llei Wert i les retallades en l'ensenyament públic


ROQUETES (Baix Ebre).- Deu centres escolars de les Terres de l'Ebre s'han adherit aquest dimarts a la convocatòria del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) per protestar contra la LOMCE, la LEC i les retallades en l'ensenyament públic en l'anomenat 'primer dia sense normalitat'. La iniciativa, que es va començar a principis d'aquest curs a tres escoles del territori, ha sumat a l'inici d'aquest tercer trimestre fins a deu centres ebrencs. A l'escola Marcel·lí Domingo de Roquetes, pares i alumnes han secundat la protesta a les nou del matí a la porta de l'escola xiulant contra les retallades i mostrant targetes grogues. Molts pares i alumnes han anat a escola amb la samarreta groga reivindicativa.

Més de 1.500 alumnes de les Terres de l'Ebre han participat de la nova convocatòria del 'primer dia sense normalitat' que han secundat deu escoles del territori, entre les quals, Roquetes, Deltebre, El Perelló, o Tivenys. Davant l'entrada de l'escola, a les nou del matí, membres de l'AMPA han llegit un manifest en defensa de l'escola pública i en contra de les retallades i de la LOMCE. Com ha explicat Ester Comellas, membre de l'AMPA de l'escola Marcel·lí Domingo de Roquetes, cal que s'impliquin cada cop més centres per tenir més ressò. "No volem retallades que afecten i molt l'escola dels nostres fills, ni volem que s'apliqui la LOMCE, i cal modificar la LEC", ha explicat.

Després de la lectura del manifest s'ha fet una xiulada en contra de les retallades en l'ensenyament públic i s'han aixecat targetes grogues contra les retallades. En deu minuts, l'acció de protesta s'ha donat per finalitzada i els alumnes han entrat a escola a iniciar les classes amb normalitat.

Via ACN 
Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta