2 de juny del 2014

El diputat Rafael Luna (PP) remarca que el cabal mínim de l’Ebre es podrà revisar



TORTOSA (Baix Ebre).- El diputat del PP per Tarragona, Rafael Luna, ha afirmat aquest dilluns que el nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre millora el cabal mediambiental per al tram final del riu, que ha qualificat de “revisable”. De fet, Luna ha recordat que el govern del Partit Popular no ha fet més que tramitar i aprovar un pla hidrològic que va ser iniciat pel PSOE, i que és més proteccionista que el Plan Hidrológico Nacional (PHN) que Convergència i Unió va aprovar l’any 2001 al costat del PP. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el diputat del PP ha acusat tant el PSC com el govern català d’actuar per motivacions electorals. Però Luna ha preferit no pronunciar-se sobre el nou PHN que el govern de l’Estat ha previst per al 2015, i sobre les demandes d’aigua de l’Ebre que han tornat a fer des del PP de la Comunitat Valenciana i de Múrcia. De fet, ha volgut diferenciar entre embassaments i transvasaments, i ha recordat que el govern tripartit també va voler portar aigua de l’Ebre i del Segre a l’àrea metropolitana de Barcelona.

D’altra banda, Luna ha reiterat que el projecte Castor quedarà definitivament aturat si posa en risc la seguretat i la vida de les persones. En la mateixa entrevista, el diputat del PP ha acusat el PSC d’estar al servei de CiU per aprovar el projecte BCN World al Parlament, així com la nova llei electoral i la nova llei de transparència. De fet, ha afirmat que els socialistes són els “bombers voluntaris” del govern d’Artur Mas.

Finalment, el diputat del PP per Tarragona ha criticat la falta d’activitat legislativa del govern d’Artur Mas, i el fet que només estiga pensant en poder celebrar la consulta independentista del 9 de novembre. Luna també ha aprofitat per recordar que el PP ha presentat una iniciativa parlamentària per blindar les festes amb bous per a turistes a les ramaderies de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta