18 de setembre del 2014

El PSC de Tortosa portarà al ple de l'Ajuntament el manteniment de les escales de l'hospital


TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat a l'alcaldia i portaveu del PSC, Enric Roig, considera molt preocupant “l'estat lamentable de manteniment" de les escales d'accés a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Els socialistes pensen exigir, mitjançant una moció en el ple de l'Ajuntament, que es reparin de forma urgent els desperfectes de les escales, ja que constitueixen un eix de comunicació fonamental per a les persones que no tenen cotxe entre els barris del Centre, Remolins i Santa Clara-Garrofer amb l’Hospital Verge de la Cinta, a més d’un atractiu turístic de primer ordre "inexplotat".

Roig ha recordat que el PSC ha repetit "fins a la sacietat" que no es tracta només de construir nous espais, sinó que allò important és mantenir els existents. "En els últims anys hem observat com Ferran Bel s’ha preocupat més per la construcció d’obres faraòniques que pels problemes reals dels tortosins i tortosines”. “No es dediquen els suficients esforços ni es prioritzen les necessitats del tortosins i tortosines”, ha denunciat Roig . L’alcaldable socialista s'ha mostrat dolgut per l’actitud passiva del consistori, perquè “Tortosa és la nostra ciutat i no donem una imatge de ciutat moderna i eficient en la qual valgui la pena viure”. 

“Fa dos anys que denunciem el deficient estat de conservació de la nostra ciutat, que transmet una imatge negativa, no només a tots els tortosins i tortosines sinó a les persones que ens visiten, perjudicant el comerç i el turisme en un moment en què hauríem de lluitar molt més per potenciar la nostra imatge”, ha reiterat Roig. Els PSC torna a reclamar, per tant, a l'alcalde que de forma urgent es redacti un Pla Integral de Manteniment de la Via Pública i la reposició del mobiliari urbà amb la finalitat de donar solució als greus problemes de manteniment de la ciutat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta