17 de setembre de 2014

Els sindicats de docents alerten de la pèrdua de 101 professors en quatre anys a les Terres de l'EbreTORTOSA (Baix Ebre).- La Junta de Personal Docent de les Terres de l’Ebre ha denunciat aquest dimecres que en els darrers quatre anys el territori ha perdut 101 professors i mestres, mentre que el nombres d’alumnes ha incrementat en 700 més. En aquest sentit, la Junta de Personal Docent ha volgut deixar clar que, malgrat enguany hi ha 37 dotacions més que el curs anterior, aquest percentatge continua sent inferior al percentatge d’increment del nombre d’alumnes a les Terres de l’Ebre. També afirmen que aquest començament de curs es caracteritza per l’aplicació de la LOMCE i l’aprofundiment de la LEC, dues llei que asseguren que coincideixen en l’objectiu de privatitzar i mercantilitzar l’educació, desregular les relacions laborals dels treballadors de l’ensenyament i adoctrinar l’alumnat.

Des del sindicat CCOO, Marc March, ha insistit que les mesures que reclamen són per la millora de l’ensenyament. Des de la Junta de Personal Docent de les Terres de l’Ebre també s’ha qüestionat que s’hagin ubicat a l’escola Sant Llàtzer els alumnes de P3, P4 i P5 del centre i els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’institut Cristòfol Despuig. Consideren que es una mesura “pedagògicament poc efectiva”, que pot ocasionar problemes de desplaçament per als pares i professors, i insisteixen en que caldria construir un nou institut.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta