17 de setembre del 2014

L’activitat econòmica continua estancada i les Terres de l'Ebre segueixen a la cua de la recuperació



TORTOSA (Baix Ebre).- Les Terres de l’Ebre estan a la cua de la recuperació econòmica. Així ho han constatat els responsables de l’informe de conjuntura econòmica del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre del segon trimestre d’aquest 2014. Un informe que realitzen les cambres de comerç de la demarcació i el grup de Recerca d’Indústria i Territori de la URV. En aquest sentit, el doctor Agustí Segarra assenyala que tot i que els indicadors conjunturals del mercat de treball són optimistes, els indicadors estructurals són encara força negatius, amb el fre de les exportacions i els problemes de crèdit de les empreses.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el doctor Joaquim Margalef, qui també ha remarcat que hi ha un problema de demanda interna. En aquest punt, Margalef ha afirmat que el repunt de l’activitat econòmica que s’ha començat a donar en altres indrets de Catalunya o l’Estat espanyol al territori encara no es produeix i, per tant, l’activitat continua estancada. Margalef també ha assenyalat que continua sent un problema greu el dèficit públic ja que aquest no acaba de frenar, al mateix temps que continua sense fer-se inversió pública. També ha posat de manifest que la demarcació de Tarragona i Catalunya en general continua depenent massa d’allò que succeeix en l’economia d’altres països d’Europa com Alemanya o França.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. Pos no serà que aquest no tinguen diners. On els han posat? Perquè no els menegen?
    Fem un Verkami per a que s'animen a amollar la pasta i la posen a produir? Sense autoritarisme medievals, clar. Els que passa és que potser son massa diners i no els poden aflorar.... Ànims productors i comerciants, no us quedeu amb un futur histriònic, moveu la pela i los euros. Que prompte us cobraran per tenir.los als bancs..... jeje.
    Xipiritiflautics al poder!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta