10 de setembre del 2014

La mostra Ebre Beer de Tortosa creix en espais per atraure 1.200 persones



TORTOSA (Baix Ebre).- L’organització de la Mostra de Cerveses Artesanes de les Terres de l’Ebre espera que unes 1.200 persones puguen passar per la segona edició de l’Ebre Beer, aquest proper dissabte, 13 de setembre. La mostra inclou un servei de tapes i està organitzada per Tanins Vinoteca, Lo Gambusí i l’Ajuntament de Tortosa, i tindrà lloc al carrer Arnes del barri tortosí de Ferreries a partir de les 11.30 hores del matí i durant tota la jornada de dissabte. El responsable de Tanins Vinoteca, Jordi García, ha destacat l’èxit que va tenir la mostra de cerveses artesanals en la seua primera edició, i ha explicat que enguany l’EbreBeer creixerà en espais, ja que també ocuparan una part del carrer Migdia. Però la mostra conserva el mateix nombre d’elaboradors, una dotzena d’empreses, tot i que no són les mateixes cerveseres de l’any passat perquè l’objectiu és que el públic puga conèixer nous productors. El servei de tapes anirà a càrrec de tres establiments ubicats a la mateixa zona: Paco’s, Tallets i Telepizza.

La II Ebre Beer oferirà fins a 40 tipus de cervesa, algunes premiades internacionalment. Entre els elaboradors d’arreu de Catalunya que han confirmat la seua presència a la segona Ebre Beer hi ha Picarda, Birrola, Marisma, Matoll, S’egarreta, Badum, L’Anjub, Lo Gambusí, Fran&Luis, Catalan Brewery i Rústica Bufona. Per la seua banda, el responsable de Lo Gambusí, Ferran Faiges, ha explicat que a banda d’aquesta empresa tortosina, que elabora les cerveses artesanes Cinteta, Riu i La Captiva de Despuig, hi haurà dos productors del territori, L’Anjub de Flix i Marisma de Sant Jaume d’Enveja. A més, Faiges ha explicat algunes diferències entre les cerveses industrials i les artesanes. Per 5 euros, s'obtindrà un got commemoratiu i un tast de cervesa.

 La inauguració oficial es farà a les 12.30 hores i inclourà una exhibició castellera dels Xics Caleros. A dos quarts de deu del vespre començarà un concert amb el grup de versions Dejavú, mentre que a la mitjanit actuarà el discjòquei Marc L amb una sessió de música dels anys vuitanta.


Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta