10 de setembre del 2014

L'Ajuntament de Tortosa descarta denunciar les pintades a les piscines amb amenaces de mort a l'alcalde


TORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa no ha previst denunciar les pintades amb amenaces de mort a l'alcalde que la setmana passada van aparèixer al voltant de les piscines, ja que des del govern municipal s’interpreten com una “bretolada” en el marc de les festes de la Cinta. De fet, les pintades es van tapar el mateix dia, i l’episodi havia passat inadvertit fins al comunicat que han difós els socialistes aquest dimecres. El grup municipal del PSC a Tortosa ha condemnat les pintades d’amenaça de mort a l'alcalde, el convergent Ferran Bel, aparegudes la setmana passada al voltant de les piscines municipals.

Segons han explicat al PSC diferents veïns del barri de Ferreries, van ser diverses les pintades d’amenaça de mort a l’alcalde que van aparèixer la nit de dijous 4 de setembre al voltant de les derruïdes piscines, amb un marcat to reivindicatiu. En concret, les pintades van aparèixer al mur del carrer Alcanyís i també al cartell que encara anunciava la construcció del complex d'aigües a càrrec de Quatuor. Roig ha assegurat que, tot i discrepar políticament per com s’està duent el procés de construcció de les piscines, hi ha "línies roges que no es poden traspassar". Els socialistes han dirigit una missiva a l’alcalde, expressant-li la seua solidaritat. Finalment, Roig ha expressat la seua confiança en què tard o d’hora els autors d’aquestes pintades siguin identificats pels cossos i forces de seguretat. De fet, ha dit que donarà suport a "totes les accions judicials que Ferran Bel o l’Ajuntament de Tortosa vulguin emprendre en aquesta direcció”.

1 comentari:

  1. Uns fets lamentables que no dixen de ficar en evidència que Ferreries s'està convertint en un barri "sense llei".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta