4 de setembre del 2014

Tortosa ofereix una ruta de tapes per 31 establiments del 25 de setembre al 12 d'octubre



TORTOSA (Baix Ebre).- La Cambra de Comerç de Tortosa ha presentat al ben mig de riu Ebre l’activitat A Tortosa D Tapes, que tindrà lloc del dijous 25 de setembre al diumenge 12 d’octubre amb la participació de 31 establiments de restauració, cafeteries i bars de la ciutat. Cada establiment participa amb una tapa de la seua pròpia elaboració, i en tot moment tenint en compte com a ingredients els productes autòctons i de màxima qualitat. El preu de cada tapa més una beguda serà de 2,50 euros. El president de la Cambra de Comerç de Tortosa José Luis Mora, ha comentat que organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques no ha estat gens fàcil. De fet, ha destacat que aquesta ruta de tapes ha estat possible gràcies als col·laboradors com el cuiner amb estrella Michelin, Fran López, així com gràcies a la implicació dels mateixos restauradors participants, i sobretot dels patrocinadors oficials, la cervesa Heineken i l'empresa Sant Josep Vins.

El president de la Cambra també ha remarcat el vessant solidari de l'A Tortosa D Tapes, ja que cada establiment participant posarà a disposició de l’organització un total de 25 vals de tapes sense cost, per lliurar al Banc de Sang i Teixits de Tortosa, per a la campanya “Dóna sang i ves-te’n de tapes”.

Els establiments participants són els següents:

Temple: Cap de Ball-Estació d’Autobusos, Germans Marin (Temple), Restaurant El Parc, Restaurant Lakinoa, Restaurant Trinitat, Sidreria Amets.

Ferreries: Braseria 4 camins, Germans Marin (Ferreries), Hotel SB Corona Tortosa, Java’s Beer, La Iaia-Pa, Pastes i Més, La Taverna del Metre, Restaurant Cocteleria Xapla, Tanins Vinoteca, Xampú Xampany.

Centre-Remolins: Bar Restaurant Cristal, Bar Restaurant L?olivera, Bar Restaurant Renaixement, Bombó Cafè, Cafeteria la Tertúlia, Germans Marin (Centre), La Torreta de Remolins, Lizarran, Los Banys,  Manolitos, Restaurant Matadero, Restaurant Paiolet, Rosa dels Vins, Supersà Tast, The Chic Chef, The New Orleans Cofee and Tea.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta