11 de desembre de 2014

Miró (PSC) proposa millores per a la nova estació d’autobusos d’AmpostaAMPOSTA (Montsià).- El candidat del PSC a Amposta, Francesc Miró, ha volgut apuntar aquest dijous algunes de les millores que necessita la nova estació d’autobusos de la ciutat, i que el conseller de Territori i Sostenibilitat ha inaugurat aquest migdia. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha destacat que la nova estació d’autobusos d’Amposta és un equipament molt actual i modern, a més de molt ben situat. Però Miró ha remarcat que alguns usuaris ja han manifestat les primeres demandes per millorar l’estació, en funcionament des del passat 2 de desembre. Per exemple, reclamen mantenir l’estació oberta fins que arribe el darrer autobús, ja que algunes vegades ho fa amb retard, així com instal·lar marquesines a l’exterior. De la mateixa manera, Miró ha assenyalat que caldria millorar la il·luminació de la zona, així com treballar perquè hi hagi més autobusos directes amb els pobles de l’interior del Montsià.

En la mateixa entrevista, Miró ha explicat que el PSC ja ha començat a preparar la campanya per a les municipals del 2015, i que estan tenint contactes amb totes les associacions d’Amposta per començar a preparar el programa electoral. Segons el candidat socialista, la gent els demana més transparència a l’Ajuntament i una ciutat pensada per a les persones.

D’altra banda, el també portaveu del PSC a l’Ebre ha fet una crida a la responsabilitat de les diputades de CiU del territori, perquè milloren el pressupost de la Generalitat per al 2015. Miró ha assenyalat que el govern hauria d’acceptar algunes de les 50 esmenes que presentarà el PSC, ja que els 17 milions d’euros en inversió són insuficients. De fet, ha posat l’exemple de la comarca de la Terra Alta, que només rebrà uns 700.000 euros en inversions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta