12 de desembre de 2014

Quatre trens entre Barcelona i Tortosa tindran retards a partir de diumenge per les obres al Corredor Mediterrani


TORTOSA (Baix Ebre).- Les obres per adaptar la infraestructura ferroviària a l'ample estàndard del corredor entre València i Castelló obligaran a modificar els horaris de Rodalies de Catalunya a partir d'aquest diumenge, 14 de desembre. Els quatre trens que circulen per la línia R16 incrementaran el temps de viatge en el recorregut Barcelona-Tarragona-Ulldecona. Així, amb la finalitat de compatibilitzar els treballs de renovació de la via amb el servei ferroviari i garantir la seguretat de totes les parts, s'han ajustat les velocitats i els temps de viatge entre 4 i 11 minuts.

Segons Renfe, "s'ha prioritzat evitar que els trens més afectats fossin els primers del matí d'entrada a Barcelona, que són els que registren major afluència". En concret, els quatre trens afectats són el que surt de l'Estació de França de Barcelona a les 10.47 h, que ara arribarà a Tortosa a les 13.20 en lloc de a les 13.12; el que surt de la mateixa estació a les 11.14 h, que arribarà a Tortosa a les 13.34 h (abans a les 13.25); el que surt a les 16.18 h, que arribarà a Tortosa a les 18.58 (abans a les 18.47), i el que surt de Tortosa a les 18.46 h, que arribarà a l'Estació de França de Barcelona a les 21.20 (abans sortia de Tortosa a les 18.50).

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta