11 de desembre del 2014

El conseller Vila inaugura la nova estació d’autobusos d’Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha inaugurat aquest dijous la nova estació d’autobusos interurbans d’Amposta, que va entrar en servei el passat 2 de desembre. Es tracta d’una instal·lació llargament reivindicada, que ha comptat amb una inversió de 1’2 milions d’euros, i que millora la mobilitat en transport públic al municipi, així com a la resta de la comarca del Montsià. En concret, a l’estació tindran parada nou línies interurbanes, amb una previsió d’uns 100.000 viatgers anuals. L’estació té una capacitat per a set andanes i cinc places addicionals per autobusos, i compta amb un edifici terminal amb sala d’espera, despatx de bitllets i servei de bar. Així mateix, disposa d’una àrea d’aparcament exterior per uns 40 turismes.

Vila ha assegurat que la posada en marxa de la nova estació d’autobusos d’Amposta evidencia que, malgrat les dificultats econòmiques, el govern català compleix amb els seus compromisos. Per la seua part, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha destacat que l’estació d’autobusos, situada a la cruïlla entre l’avinguda de Santa Bàrbara i el carrer Sebastià Juan Arbó, es troba en un lloc de creixement de la ciutat, és molt funcional i dóna una resposta adequada als usuaris.

A més, Ferré ha aprofitat la presència del conseller a Amposta per reclamar la rotonda a ubicar baix del pont de la carretera N-340. En la seva visita a Amposta, i en relació a les infraestructures de mobilitat, Vila també ha volgut remarcar que actualment hi ha una bona cartera de serveis a les Terres de l’Ebre, i que es van atenent les demandes del territori intentant optimitzar els impostos dels ciutadans.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta