11 de desembre del 2014

Territori i Sostenibilitat destina un milió d'euros per resoldre la inundabilitat de l'eix de l'Ebre a Tortosa




TORTOSA (Baix Ebre).- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat aquest dijous que el pressupost del seu Departament tenen una partida d'un milió d'euros per resoldre, de forma definitiva, els problemes d'inundacions a l'Eix de l'Ebre (C-12), al seu pas per Tortosa, sota el pont de la via verda. Durant una visita a les Terres de l'Ebre, Vila ha anunciat que l'actuació està projectada i pressupostada per executar-se durant el primer semestre de l'any vinent. El conseller també ha reconegut que s'han anat fent petites actuacions d'instal·lació de bombes per drenar l'aigua quan plou, però que no han estat suficients i que, ara, es farà una obra que permetrà resoldre els problemes d'inundacions de manera definitiva.

Via ACN
Imatge Pere Cabanes, a Twitter

1 comentari:

  1. ...cuando caen tantas toneladas de agua, todos los desniveles se llenan de ella, sean pequeños o extensos... ahora que hagan todo un túnel desde Jesús, un embalse y quien este dentro los hombres rana recogerán su(s)cuerpo(s)...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta