8 de gener del 2015

CiU comença a revelar el nom dels candidats al Baix Ebre, amb Elizabeth Zapater com a nova alcaldable a l'Aldea



L'ALDEA (Baix Ebre).- L'agrupació local de CiU de l’Aldea ha donat a conèixer aquest dijous la seua alcaldable per a les eleccions municipals del 24 de maig. Xavier Royo no repetirà i l'actual número 2 del grup municipal, Elisabeth Zapater, serà la candidata de CiU. La nova candidata s’ha mostrat totalment il·lusionada per aquest repte, i ha destacat que “no hi ha millor forma de somiar amb el futur d’un poble que poder construir-lo en primera persona, des de la vocació de servei públic”. Així, Zapater s’ha compromès a “treballar amb tota l’energia necessària perquè es pugui produir un canvi a l’Ajuntament de l’Aldea, a partir d’un nou projecte basat en el rigor, la responsabilitat, la transparència i, sobretot, des de la participació.

Elisabeth Zapater, de 44 anys i diplomada en Ciències Empresarials per la URV, exerceix com a gerent en la seva pròpia empresa d’assessoria comptable a petites i mitjanes empreses. Ha estat vinculada a CiU des del 2003. Durant tot aquest mandat s’ha encarregat de fiscalitzar l’àrea econòmica de l’Ajuntament, així com els seus comptes i el seu pressupost. L’actual portaveu de CiU a l’Aldea, Xavier Royo, s’ha mostrat convençut que Zapater "és la millor candidata possible per tal d’aconseguir l’objectiu de canviar la manera de fer les coses de l’actual govern, i permetre construir un municipi il·lusionant que encari els seus reptes de futur amb les millors condicions possibles”. A la roda de premsa de presentació també han participat el president de CDC al Baix Ebre, Lluís Soler; el secretari general adjunt de CiU, Lluís Corominas, i altres representants de CiU al territori.

Per la seua banda, la nova candidata ha avançat que el programa de CiU a l'Aldea reflectirà les necessitats del municipi de l’Aldea, tot prioritzant l’impuls econòmic i donant una resposta clara a les inquietuds del veïnat envers la desafecció de la carretera N-340, però també tenint en compte el benestar social entre la ciutadania. / Imatge CiU Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta