8 de gener del 2015

Espanya (PSC) insta el govern d’Amposta a rectificar el catàleg de llocs de treball




AMPOSTA (Montsià).- El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Antoni Espanya, ha afirmat aquest dijous que el govern municipal de CiU encara té marge per rectificar i retirar la proposta de catàleg de llocs de treball del consistori, aprovada en l’últim ple del 2014. Aquesta setmana, socialistes i republicans han afirmat que la nova relació de llocs de treball d’Amposta és il·legal, ja que el complement de productivitat que s’atorgava a nou treballadors municipals s’ha convertit en un complement específic, incorporat al sou fix. I això, tot i que hi ha informes desfavorables de la interventora i de la secretària municipal, que segons Espanya també han denunciat la intenció de “diluir les seues funcions” amb la creació de dues noves figures: un responsable jurídic i un responsable de recursos humans i econòmics. El portaveu socialista ha afirmat que el govern de Manel Ferré té l’oportunitat de fer marxa enrere, i ha advertit que el PSC farà el que siga necessari per aconseguir la nul·litat de l’acord.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Espanya ha justificat el vot del PSC en contra del pressupost municipal del 2015. El nou catàleg de llocs de treball ha estat un dels motius, però també la falta de voluntat per rebaixar els impostos a la ciutadania, el poc suport a les entitats d’Amposta, i la manca de polítiques per a l’ocupació. En aquest sentit, el portaveu del PSC ha qüestionat les inversions aprovades pel govern municipal, i ha suggerit actuacions que beneficien l’economia productiva, com ara un pla integral d’arranjament de camins rurals.

Finalment, Espanya també ha criticat que l’Ajuntament s’haja embarcat en les obres de la nova residència per a la gent gran, amb un pressupost de 12 milions d’euros i demanant un crèdit en què s’ha posat com a aval l’Hospital Comarcal i sense tenir garantida per escrit la concertació de 80 noves places per part de la Generalitat. Tot i així, el portaveu del PSC ha assenyalat que esperen que el projecte tinga un bon final, pel bé d’Amposta. En canvi, Espanya ha celebrat el compromís de la Generalitat per construir enguany el nou CAP d’Amposta, i ha proposat la instal·lació d’un centre cívic en l’actual edifici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta