2 de febrer del 2015

Francesc Miró (PSC) prioritzarà que Amposta puga tenir conservatori de música



AMPOSTA (Montsià).- El candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, ha avançat aquest dilluns algunes de les primeres propostes del seu programa electoral. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha afirmat que una de les seues prioritats serà aconseguir que Amposta puga tenir un conservatori, tenint en compte que hi ha més de 600 xiquets i xiquets estudiant música. De fet, ha assenyalat que Amposta es mereix tenir un conservatori, igual que ja el té Tortosa. Així, Miró ha remarcat que l’Ajuntament tindrà una regidoria dedicada a les Bandes de Música, i que també buscaran el reconeixement oficial dels ensenyaments que imparteixen les escoles de les dues societats musicals de la ciutat. En la mateixa línia, ha anunciat que treballaran perquè Amposta puga tenir estudis universitaris o de grau relacionats amb l’art i el disseny.

Una altre dels compromisos de l’alcaldable del PSC és incrementar de 6.000 a 60.000 euros els diners destinats a becar els estudiants universitaris. A més a més, Miró s’ha compromès a fer completament gratuït el transport públic urbà. Aquestes i altres propostes es podran escoltar en la conferència ‘L’Amposta que somio serà imparable’, que Miró pronunciarà aquest dimarts a les 19.30 hores al casal municipal. En la mateixa entrevista, el candidat socialista ha afirmat que defensa una Amposta basada en les persones i que vol ser líder al territori. De fet, Miró ha dit que encara que Tortosa siga la capital de les Terres de l’Ebre, Amposta ha de ser la ciutat líder al territori.

En clau estrictament electoral, Miró ha afirmat que els socialistes propiciaran el canvi de govern municipal que la ciutadania està reclamant. Amb tot, el candidat del PSC ha afirmat que està preocupat pels pacte CiU-ERC que Artur Mas i Oriol Junqueras van dir que prioritzaran, per enfortir el procés català de cara a les eleccions catalanes del 27 de setembre. Segons Miró, un pacte entre CiU i ERC a Amposta provocaria “una gran frustració”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta