9 de març del 2015

Els periodistes de l'Ebre premien Alfons Montserrat amb el guardó Micro Obert 2014


TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, ha guanyat el Micro Obert 2014, mentre que el departament de Premsa de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural s’emporta el Micro Tancat. El recompte final de les votacions sobre els candidats a aquests premis, que atorga anualment la demarcació del Col·legi de Periodistes, es va tancar el passat dissabte durant la Festa del Periodisme de les Terres de l’Ebre, després d’un període previ de votacions per correu electrònic per part dels periodistes i mitjans del territori. El motiu dels Premis Micro, que enguany celebren la seua novena edició, és guardonar les persones o institucions que ajuden la professió en la seva feina facilitant informació i oferint transparència o, ben al contrari, dificultant la tasca periodística.

Segons aquest criteri, el departament de Premsa de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat ha guanyat el Premi Micro Tancat 2014, amb 48 punts, “ per impedir que es pugui parlar directament amb cap tècnic”, mentre que el Micro Obert 2014 ha anat a parar Alfons Montserrat, alcalde d’ Alcanar, amb 44 punts, “per atendre els mitjans de comunicació i fer declaracions fins i tot en temes polèmics o conflictius". S’apunta també que és dels polítics que acostuma a tornar trucades”.

Els guanyadors han superat en punts els altres dos candidats en cada una de les dues categories: els Jutjats de Tortosa, Amposta i Gandesa, amb 41 punts, i la Comunitat de Regants de la dreta i l’esquerra de l’Ebre, amb 31 punts, pel que fa a la categoria de Micro Tancat, i el departament de Premsa dels bombers de la Generalitat, amb 40 punts, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, amb 34 punts, pel que fa al Micro Obert. La data de l’acte de lliurament dels guardons encara està per determinar, entre els mesos de març i abril./ Imatge ACN

1 comentari:

  1. Un premi merescut, ja que tot i les situacions complicades que ha viscut sempre dona la cara, atén la premsa, dona explicacions, i respon les preguntes. Enhorabona, alcalde

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta