2 de març del 2015

José Luis Cervera, nou candidat d'ERC a l'EMD de Jesús


JESÚS (Baix Ebre).- ERC ha presenta José Luis Cervera com a presidenciable per l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús. El passat divendres, 28 de febrer, més d’una seixantena de persones van omplir el bar de Jubilats per assistir a l’acte públic de presentació del cap de llista d’Esquerra. El candidat va ser precedit en el seu parlament pel portaveu i regidor republicà de Tortosa, Josep Felip Monclús, i pel diputat i secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, que van destacar la capacitat i vàlua del nou presidenciable d’Esquerra per Jesús. José Luis Cervera (a la imatge, el quart per l'esquerra) és empresari agrícola i té com a aficions l’excursionisme, els bous i col·leccionar fòssils

Cervera, durant la seva intervenció, va explicar les propostes que han de millorar el benestar i qualitat de vida dels habitants de Jesús. Es va comprometre a fer gestions davant el Departament de Salut i altres organismes per aconseguir la cessió d’un espai a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús per poder-hi ubicar un consultori mèdic digne i accessible a tots els veïns. Després de proposar l’ampliació de les places de l’escola bressol a Jesús, va reflexionar sobre la necessitat d’utilitzar els espais de l’institut escola en horari extraescolar, perquè els xiquets tinguin un lloc de joc, sobretot durant els caps de setmana i les vacances.

El candidat republicà va reivindicar també la necessitat de millorar la neteja dels carrers i fer complir les mínimes normes de convivència, evitant l’aparcament en zones prohibides o sobre les voreres, respectant les zones de càrrega i descàrrega, i també habilitant pipicans. Un altre aspecte sobre el qual Cervera va mostrar preocupació és el foment de l’ús de les noves tecnologies; per això, va proposar l’organització de cursos formatius d’ús d’aquestes tecnologies a tots els col·lectius que ho requereixin i l’establiment de zona Wi-Fi als edificis d’ús municipal, instal·lacions de l’EMD, consultori mèdic, punt jove, l’escola de música i l’institut escola Daniel Mangrané.

Una de les darreres propostes electorals que Cervera va exposar va ser la de millorar el tram de via verda que recorre Jesús i la seua zona de descans, senyalitzant-ne els accessos i ampliant el pont que la comunica amb Roquetes i que és utilitzat també pels vehicles rodats, fet que suposa un perill per als usuaris de la via verda. / Imatge ERC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta