1 d’abril del 2015

Bel activa la campanya 'La Tortosa positiva' per vendre acció de govern i recollir propostes als barris


TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i els regidors de CiU han presentat aquest dimecres la campanya “Millorant els barris transformem Tortosa”, amb la qual visitaran els barris i pobles del municipi, amb l’objectiu de recollir les propostes i suggeriments per fer el programa electoral dels propers comicis.  “La Tortosa positiva” és el lema d’aquesta campanya als barris, amb la qual Bel ha volgut deixar clar que “es vol enfocar amb un to positiu, parlant de les moltes coses que s’han anat realitzat a Tortosa durant aquests anys” .

La presentació s’ha fet a la confluència del carrer Martorell amb l’avinguda Canigó, on s’està fent una de les actuacions més importants en la recta final del mandat de Ferran Bel: l’obertura definitiva de l’avinguda Canigó, que permetrà millorar la mobilitat a la ciutat des del barri de Sant Llàtzer i crear un important nombre de noves places d’aparcament gratuït.

Les visites als barris, segons destaca CiU, ha estat una constant en el govern de Ferran Bel, bé sigui amb les seues reunions amb les associacions de veïns o mitjançant la figura del regidor de barri. L’acció que s’ha presentat pretén, sobretot, recollir informació, però també divulgar les més de 500 actuacions que s’han fet, al llarg de tot el mandat, en tots els barris i pobles de Tortosa. Les veïnes i veïns podran adreçar-se personalment a l’alcalde i als membres del seu equip entre els dies 9 i 18 d’abril, en les seues visites als barris de la ciutat. També podran fer-ho via Twitter (@tortosapositiva), Facebook (facebook.com/latortosapositiva), Whatsapp (667283614) i correu electrònic (latortosapositiva@gmail.com). / Imatge CiU Tortosa

1 comentari:

  1. Sr Bel no venda humo.dese una vuelta por los distintos caminos y carreteras que rodean Tortosay vera el lamentable estado en que se encuentran.Nosotros también """ som Tortosa"" De las piscinas para que hablar . Menos publicidad y más actuar

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta