1 d’abril de 2015

El Baix Ebre i la Terra Alta il·luminen els túnels de la via verda entre Pinell de Brai i BenifalletEL PINELL DE BRAI (Terra Alta).- Els dos túnels de la Via Verda entre l'estació de Pinell de Brai i Benifallet, un de 529 metres i un altre de 262, han estat il·luminats amb un sistema antivandalisme d'energia renovable solar fotovoltaica. Els punts de llum són de tecnologia led, de cinc vats cadascun, i estan subministrats per una bateria que es carrega a partir d'energia elèctrica gràcies a la llum sol. És una actuació que han dut a terme de manera conjunta els consells comarcals del Baix Ebre i de la Terra Alta. El president del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat "l'aposta decidida" de la institució que comana per "adequar el recorregut" de la via i "millorar un dels actius turístics més rellevants del conjunt del territori".

En la mateixa línia, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha subratllat que "anualment són moltes les persones que visiten la Via Verda i, per aquest motiu, hem de continuar treballant per prestar el millor servei possible als turistes i als veïns que diàriament fan el recorregut de la via".

La inversió total ha estat de 17.914 euros i s'emmarca en el projecte Xarxa Ebrebiosfera, gestionat pel Consell Comarcal del Baix Ebre. Un 40% d'aquesta inversió ha estat a càrrec de la Diputació de Tarragona i la resta ha estat a càrrec de la Direcció General de Turisme. / Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta