31 de març del 2015

L’Ametlla de Mar tindrà un ressort de luxe amb un hotel de cinc estrelles



 L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’Ametlla de Mar inclourà a la seva oferta turística un ressort de luxe amb un hotel de cinc estrelles, amb 25 de suites, adreçat principalment a majors de 50 anys. El complex es coneixerà com Vida Eco Village i es construirà per part de l’empresa Vida Eco Homes SL a la urbanització Tres Cales de l’Ametlla de Mar. El projecte, que ja compta amb els permisos municipals i el suport de la Direcció General de Turisme de la Generalitat, suposarà una inversió superior als 25 milions d’euros.

El ressort de luxe de La Cala també inclou 100 apartaments de planta baixa, un edifici mèdic propi, biblioteca, una capella i zona comercial, entre d’altres. La consultora de Vida Eco Homes SL, Mariola Alzina, ha explicat que la voluntat és conjugar la qualitat dels serveis d’alt nivell, amb l’entorn i el desenvolupament sostenible, i donar resposta a una demanda cada vegada més gran entre la població en edat de jubilar-se, especialment del nord d’Europa.

La Vida Eco Villages crearà entre 150 i 200 llocs de treball directes al municipi, i tindrà el qualificatiu de “smart destination” donada la característica de green i tecnologia verda d’última generació. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, va afirmar que aquest era un projecte “engrescador”, que encaixa amb la filosofia de poble.

De moment, està previst que, aquest 2015, es construeixin 32 d’aquests apartaments, a més de l’hotel i els serveis comunitaris, mentre que els 68 apartaments restants es construirien al llarg de l’any 2016. D’aquests apartaments, 87 es podran adquirir en propietat per un període de 99 anys, mentre que la resta ho podran fer per períodes més curts de 15 anys. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta