31 de març del 2015

Miró (PSC) prioritza les persones, el lideratge territorial i la rebaixa d’impostos a Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, ha donat a conèixer aquest dimartsels principals punts del programa electoral amb què es presenta a les eleccions municipals el 24 de maig, amb l’objectiu de liderar “el canvi serè” que afirma que “necessita” Amposta. El dirigent socialista ha destacat com a principals eixos l’Amposta de les persones, el lideratge territorial i la rebaixa d’impostos. Entre d’altres, Miró proposa la creació d’una Oficina d’Atenció a les Persones o un pla de xoc per a l’ocupació. Els socialistes també es comprometen a invertir 500.000 euros anuals en plans d’ocupació, posar en marxa un viver d’empreses i rebaixar un 10% l’IBI ja des del primer any de mandat.

El PSC d’Amposta també proposa la gratuïtat del transport urbà, multiplicar per deu l’import actual per a beques de transport universitari i un programa progressiu de gratuïtat per a llibres escolars. Així mateix, recull la proposta de creació del Conservatori de Música i nous cicles formatius d’art i disseny a ESARDI, suport al comerç amb la bonificació de la primera hora de la zona blava i convenis de patrocini amb les associacions i entitats per millorar la seva sostenibilitat.

Miró ha tornat a fer una crida a la ciutadania a apostar pel canvi serè que lideri un nou projecte que situï les persones en l’epicentre de l’acció política a Amposta. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta