31 de març del 2015

El Baix Ebre estrena EbreTerra, el nou centre de referència per al sector turístic



DELTEBRE (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre ja ha posat en funcionament EbreTerra, Centre d’Inspiració Turística. Un centre que permetrà confluir en un mateix edifici la projecció turística, la formació, la professionalització, la descoberta dels municipis i els seus atractius turístics, la gastronomia o l’enfortiment empresarial del sector. El centre ha tingut un cost de quasi 1’5 milions d’euros. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha explicat que el centre té la voluntat d’enfortir el sector turístic. En aquest sentit, Soler va destacar que no només es podrà donar servei i informació als turistes a través de les noves tecnologies, sinó que també es podrà projectar el producte turístic del territori.

El centre ha estat inaugurat per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, qui va subratllar que EbreTerra suposa un gran pas per al desenvolupament del sector turístic del territori i per a l’impuls de l’economia de la comarca.

EbreTerra disposa d’una sala d’exposicions i conferències i, paral·lelament, també ha permès adequar la plaça dels Sequers amb la incorporació d’un escenari reversible, amb el qual es podran realitzar, a l’exterior, diferents actuacions. També s’ha construït una escultura, a càrrec d’un artista del municipi de Deltebre, Andreu Bertomeu, que simula l’acció que realitzaven els pagesos a l’hora d’assecar l’arròs.

Amb la finalitat de donar a conèixer EbreTerra a la ciutadania del territori, hi haurà un període de portes obertes que s’allargarà fins el proper dimarts. / Canal 21 Ebre / Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta