31 de març del 2015

Gandesa obre les portes del Centre Empresarial de la Terra Alta

 

GANDESA (Terra Alta).- El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, va inaugurar aquest dilluns les instal·lacions del Centre Empresarial de la Terra Alta, el viver d'empreses situat al polígon industrial La Plana de Gandesa. Aquest centre empresarial compta amb deu despatxos i cinc magatzems, i disposa d'una sèrie de serveis compartits que permetran l'inici de l'activitat econòmica a emprenedors.

El conseller Puig va posar de manifest la importància d'aquesta mena d'equipaments per rellançar l'activitat econòmica al territori, en uns moments, va dir, en els quals “l'administració pública no està en disposició de fer contractacions ni de crear un nombre important de llocs de treball”. Per la seva part, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, va mostrar la seva satisfacció perquè el Centre Empresarial de la Terra Alta sigui finalment una realitat després d’haver superat nombrosos entrebancs.

La gestió del nou Centre Empresarial de la Terra Alta es realitzarà conjuntament des de l'Ajuntament de Gandesa i el Consell Comarcal de la Terra Alta. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta