31 de març del 2015

Ulldecona inaugura la rehabilitació de l'antic molí, obra de Cèsar Martinell

 

ULLDECONA (Montsià).- El conseller de la Presidència, Francesc Homs, va inaugurar aquest dilluns les obres de rehabilitació del Molí d’Oli d’Ulldecona. Aquesta primera fase de les obres ha consistit en la rehabilitació integral de l’antic molí d’oli, obra de l’arquitecte modernista César Martinell i Brunet, i l’adequació per al seu ús com a oficina de turisme. L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Balagué, va explicar que aquesta ha estat la única obra que l’equip de govern ha pogut inaugurar aquest mandat davant la conjuntura econòmica a què han hagut de fer front, i ja va avançar la voluntat d’executar la segona fase de l’obra durant el proper mandat, per dotar l’espai d’un centre d’interpretació de la història d’Ulldecona.

El conseller de la Presidència va felicitar el consistori per la seva tasca els darrers anys, on “ha calgut endreçar els ingressos”. En aquest punt, Homs va dir que “s’apunta un canvi de tendència al país i també a l’administració”, tot i que “no serà com la viscuda abans”. Així les coses, el portaveu del Govern va instar a “aprendre a administrar els recursos que tenim”. El cost total de l’obra ha estat de 425.00 euros, dels quals 250.000 han estat finançats pel programa Leader de Catalunya, i la resta han estan finançats per la Llei de Barris de la Generalitat. L’edifici del Molí d’Oli d’Ulldecona està catalogat pel Servei de Patrimoni Cultural de les Terres de l’Ebre. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta