30 de març del 2015

Roquetes habilita el Mirador de l'Ebre, que ofereix una gran panoràmica de tota la vall de l'Ebre


ROQUETES (Baix Ebre).- Roquetes ha inaugurat aquest dilluns el Mirador de l’Ebre, des d’on es podrà contemplar una perspectiva molt gran de la vall de l’Ebre, amb uns perfils de les muntanyes molt ben delimitats. Una nova instal·lació turística que ja es podrà gaudir en aquestes vacances de Setmana Santa. El Mirador de l’Ebre està situat als terrenys d’un antic dipòsit d’aigua, i és una de les obres de millora que ha efectuat l’empresa Sorea en el marc la concessió que se li va atorgar per a l'explotació i subministrament de l’aigua potable de la població.


Des del Mirador de l’Ebre de Roquetes es pot contemplar una perspectiva molt gran de les muntanyes de la vall de l’Ebre. Al nord, la serralada de Cardó i la Creu de Santos; a l’est, la Mola del Boix i el Coll de l’Alba; al sud, tot el perfil de la serralada del Montsià i entre el sud-oest i nord-oest es pot veure tota la serralada del Massís del Port.

L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha volgut destacar la importància que tindran les obres del mirador, de cara al turisme i també per haver recuperat un espai degradat i en desús. Per la seua part, el gerent de l’empresa SOREA, Jordi Azorín, destacava del projecte la utilitat que s'hi donarà a aquest espai, que alhora servirà per dotar de garanties sanitàries al pou existent. A causa del fort vent que bufava en l’acte d’inauguració, els parlaments oficials s’han realitzat en una sala del Punt d’Informació del Parc Natural dels Ports. / Imatge Roquetes Comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta