28 d’abril del 2015

Ja són nou els detinguts en l'operació del cas Innova al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre



REUS (Baix Camp).- En l'operació que durant aquest dimarts es duu a terme en una vintena de registres a la demarcació de Tarragona en el marc del cas Innova ja s'han produït nou detencions. Dos càrrecs actuals de Sagessa: el director econòmic financer del grup, Carles Abelló; i el director d'aprovisionament i logística, Antonio Foz; se sumen a les set detencions anteriors, entre les quals hi ha la de la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus, Teresa Gomis. Els registres s'ha fet, entre altres, als ajuntaments de Reus i Cambrils, els hospitals Sant Joan de Reus, i el comarcal d'Amposta; l'Institut Pere Mata; la seu d'Activa Mutua 2008 de Tarragona; i domicilis particulars, entre els quals, el de Teresa Gomis. A partir de les nou de la nit també s'està escorcollant l'Ajuntament d'Amposta en presència de l'alcalde, Manel Ferré.

Els nou detinguts passaran la nit a la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona i passaran a disposició judicial entre dijous i divendres. Amb tot, no es descarten noves detencions en les pròximes hores. De fet, l'operació està encara oberta amb l'escorcoll a l'Ajuntament d'Amposta, que el jutge ha ordenat després de la documentació trobada a l'Hospital Comarcal d'Amposta. 

En total, s'han fet una vintena d'entrades i registres per ordre del Jutjat d'instrucció número 3 de Reus, fruit de la investigació del cas Innova, en concret de la peça número 4 que investiga la construcció de l'Hospital Sant Joan de Reus i que està sota secret de sumari. Els delictes que s'estan investigant són falsedat documental, prevaricació, malversació de diners públics, suborn, tràfic d'influències i blanqueig de capitals.

Les entrades i registres s'han fet a la unitat administrativa de l'Hospital Sant Joan de Reus -on s'hi ha dirigit la comissió judicial formada pel jutge instructor, la secretària judicial i un interventor de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat; a totes les seus del grup Sagessa; a l'Hospital Comarcal d'Amposta; als ajuntaments de Reus, Cambrils i Amposta; a l'Institut Pere Mata de Reus; a la seu de Tarragona de l'empresa Activa Mutua 2008; a l'empresa Ambulàncies Reus; així com a altres empreses privades relacionades amb el món de la sanitat a Tarragona i Reus, i en domicilis de les persones implicades. També s'ha requerit documentació en altres empreses privades i a l'Ajuntament de La Torre de l'Espanyol (Ribera d'Ebre). / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta