8 d’abril del 2015

L'empresa Egara-La Fuente guanya tres lots del concurs de Salut i farà el transport sanitari a les Terres de l’Ebre


TORTOSA (Baix Ebre).- La unió temporal d’empreses Egara-La Fuente ha guanyat el concurs públic per al transport sanitari a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i Lleida. En concret, el Departament de Salut ha repartit entre tres grans grups els contractes del servei d'ambulàncies per als propers sis anys, prorrogables fins a deu, amb un contracte global de més de 2.500 milions d'euros. Els grans beneficats en el repartiment del pastís del transport sanitari ha estat l’empresa Transport Sanitari de Catalunya (TSC), de la família italo-catalana Bonomi, també propietaris de Port Aventura. De fet, el resultat final confirma la rectificació del concurs en detriment de la danesa Falck, ja que s’havia identificat una valoració econòmica desproporcionada.

Per la seua banda, Egara-La Fuente, que ha aconseguit tres lots i farà el transport sanitari a les Terres de l’Ebre, ha esta molt criticada pels sindicats per haver-se despenjat del conveni col·lectiu del sector. De fet, l’empresa està immersa en una batalla judicial amb els treballadors, liderats pel sindicat UGT, que a més reclamen el pagament de dietes des de gener del 2014. Egara-La Fuente ha justificat la situació pels problemes econòmics que travessa, i que el 2012 va portar l’empresa a retallar els salaris dels treballadors.

Fins ara, l’empresa que realitzava el transport sanitari al territori era Ambulàncies Baix Ebre, i tant la Generalitat com els sindicats recorden que el nou contracte obliga la nova empresa a subrogar els llocs de treball actuals.

Imatge Aiwa_ a Flickr

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta