29 d’abril del 2015

Mas proposa abordar el cas Innova en un ple extraordinari del Parlament sobre Salut



BARCELONA.- El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat favorable a celebrar un ple monogràfic al Parlament sobre Salut, i ha proposat dedicar un apartat específic al cas Innova, tot assegurant que CiU té "moltes ganes" d'aportar informació dels últims anys. En aquest sentit, ha demanat explicacions sobre una inversió de 46,5 milions d'euros que va fer el tripartit a l'Hospital de Reus tot just abans de deixar el Govern, quan ja havia guanyat les eleccions CiU. D'altra banda, en retreure-li l'incompliment de la moció sobre el Consorci de Lleida, Mas ha recordat que el tripartit va dir que les mocions eren "orientatives", i que va fer passar el túnel del tren de gran velocitat (TGV) pel centre de Barcelona tot i l'oposició del Parlament. Mas ha fet aquestes declaracions durant la sessió de control al Govern de la cambra catalana.


Registre al domicili de l'exgerent de Sagessa

D'altra banda, la Guàrdia Civil porta a terme aquest dimecres al matí al passeig de l'Estació de Valls un últim registre en el marc de l'operació pel cas Innova, ordenada pel jutjat número 3 de Reus. Es tracta del domicili de l'exgerent de Sagessa Joan Maria Benet, que acompanya els agents en l'escorcoll. Benet va ser detingut aquest dimecres juntament amb cinc exdirectius més del grup sanitari, la primera tinent d'alcalde de Reus, Teresa Gomis, el gerent d'una mútua i un empresari. Els nou detinguts passaran a disposició judicial aquest dijous i divendres. Durant l'operatiu, la Guàrdia Civil ha fet 25 registres en indrets com ara l'Hospital Sant Joan de Reus o l'Ajuntament d'Amposta, d'on n'han sortit de matinada. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta