29 d’abril del 2015

Soler (CiU) vol una majoria forta per ‘sostobar i enlairar’ Deltebre, i no descarta ERC i altres partits al govern



DELTEBRE (Baix Ebre).- El candidat de CiU a l’alcaldia de Deltebre, Lluís Soler, ha avançat aquest dimecres que el seu programa electoral, que presentaran la setmana que ve, estarà fonamentat en la dinamització econòmica, la participació ciutadana i un pla de xoc de polítiques socials. A més a més, Soler s’ha referit a la seua política de pactes després de les municipals. El candidat de CiU no ha volgut tancar la porta a qualsevol entesa amb la resta de formacions polítiques, ja que el seu objectiu és “sostobar i enlairar” Deltebre. Soler ha reiterat que si CiU aconsegueix una majoria forta, convidaran també ERC, Compromís d’Esqueres i el PP a sumar-se al govern. En canvi, ha apuntat que si CiU no té aquesta majoria forta, el més fàcil és que puga haver-hi un acord de tots contra un.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Soler no ha volgut tancar la porta a un govern de CiU amb ERC, tot i que discrepa de la gestió que ha fet l’exalcalde Gervasi Aspa en determinades qüestions. Segons el candidat de CiU, si els republicans assumeixen que el nou govern puga “obrir portes i finestres”, no hi haurà cap problema en incorporar ERC al futur govern municipal.

D’altra banda, Soler ha remarcat que evitaran les grans promeses, i ha criticat que altres candidats estiguen anunciant la creació de llocs de treball amb propostes com l’hotel de Riumar o la gestió de la finca Bombita. El candidat de CiU ha recordat que Aspa ja va fer l’anunci del nou hotel Riumar ara fa quatre anys, i que també l’alcaldable del PP, Joan Bertomeu, torna a parlar ara de cedir finques de Bombita als pagesos del poble. De fet, Soler ha aclarit que no veu malament aquest desenvolupament turístic a la zona de Riumar. Però ha assenyalat que la inversió hotelera anunciada per Aspa no està lligada, i ha optat per una posició de prudència. Quant a la finca Bombita, Soler veu compatibles l’arrendament d’algunes parcel·les, les actuacions ambientals i l’aprofitament turístic de la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta