29 de maig del 2015

Caparrós (ERC) ofereix un govern d’unitat i un pla estratègic per a la Ràpita


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de la Ràpita, Josep Caparrós, ha afirmat aquest divendres que ha ofert la formació d’un govern d’unitat a la resta de forces que han aconseguit representació a l’Ajuntament. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Caparrós ha detallat que en la reunió conjunta que va convocar dimarts ja va convidar a participar en el govern els candidats de CiU, PSC, Més Ràpita, Solidaritat i Iniciativa. El candidat republicà ha afegit que és conscient que serà molt complicat configurar un govern amb 17 regidors, però ha assumit el repte com la millor solució per treballar amb unitat i estabilitat pel futur de la Ràpita. Segons Caparrós, el nou govern hauria d’estar definit en pocs dies, durant la setmana que ve.

Quant a les prioritats del nou govern, Caparrós ha fixat la redacció d’un pla estratègic per a la Ràpita durant els primers mesos del mandat. Tot seguit, l’alcaldable d’Esquerra ha assenyalat algunes qüestions prioritàries per als propers quatre anys, com ara les polítiques socials; l’ampliació de places hoteleres i l’aposta pel turisme; la millora de la carretera que connecta la Ràpita amb el Delta; resoldre les mancances dels centres educatius, i la reforma del front marítim.

De fet, Caparrós ha assenyalat que preveu una consulta ciutadana sobre el futur de la zona lúdica de Garbeach. També ha parlat de seguir apostant pel turisme de creuers, i ha recordat que una de les principals propostes electorals d’Esquerra és la rehabilitació del barri mariner i la celebració d’una festa de recreació històrica en aquest sector de la població. L’objectiu de la festa marinera seria cohesionar la població i reivindicar els orígens de la Ràpita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta