19 de maig del 2015

José Maria Chavarria, nou president de la Cambra de Comerç de Tortosa en substitució de José Luis Mora


TORTOSA (Baix Ebre).- L'empresari tortosí José Maria Chavarria ha estat escollit nou president de la Cambra de Comerç de Tortosa en substitució de José Luis Mora, que deixa el càrrec per motius personals després de nou anys. Chavarria, fins ara vicepresident primer, assumeix el nou càrrec amb el repte d'apostar pel territori i d'internacionalitzar les seues empreses. El nou president ha detallat que a les Terres de l'Ebre hi ha moltes petites i mitjanes empreses que no han exportat mai i que cal ajudar-les a sortir fora del país. "La Cambra s'ha especialitzat en l'Àfrica central, però també en altres països, i és una bona manera de sortir i ser competitius", ha explicat.


El relleu de Chavarria per Mora s'ha oficialitzat aquest dilluns al vespre. Fa poques setmanes, José Luis Mora feia pública la seua intenció de presentar la dimissió com a president de la Cambra de Comerç de Tortosa després de nou anys en el càrrec, i davant la incertesa de no saber el calendari d'aplicació de la nova llei de cambres. Per tant, davant la impossibilitat de convocar eleccions, Mora ha optat per renunciar al càrrec per motius personals, una decisió que s'ha fet efectiva aquest dilluns al vespre durant la celebració d'un ple extraordinari. Els únics canvis que es produeixen és a la presidència i la vicepresidència primera, que ara ocuparà Francesc Faiges. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta