8 de juny del 2015

CiU i ERC signen l'Acord de Governança Estable per al mandat 2015-2019 a l'Ajuntament de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Ferran Bel, per part de CiU, i Josep Felip Monclús, d'ERC, han rubricat aquest matí l'Acord de Governança Estable per al mandat municipal 2015-2019 a l'Ajuntament de Tortosa. En virtut d'aquest acord, que els dos caps de llista han presentat aquest matí públicament acompanyats de diversos dels regidors d'una i altra formació, el nou govern municipal estarà presidit per Ferran Bel i format pels 8 regidors que Convergència i Unió (CiU) va obtenir en les passades eleccions municipals de 24 de maig. Monclús exercirà de cap de l'oposició, acompanyat dels altres tres regidors d'ERC, des d'on garantiran la governabilitat al nou govern municipal.


L'Acord de Governança Estable entre CiU i ERC es basa en un document amb 37 punts (s'adjunta document), pactats entre les dues formacions, que inclou actuacions corresponents a totes les àrees del govern municipal. Es tracta d'accions, algunes d'elles de caràcter transversal, que quedaran explicitades amb major detall en el proper Pla d'Actuació Municipal (PAM 2015-2019), que es redactarà de forma conjunta. El document d'acord, que s'ha signat davant dels mitjans de comunicació, preveu la creació d'un comitè de seguiment integrat per tres persones de cadascuna de les formacions, CiU i ERC, que es reunirà, com a mínim, en caràcter mensual.

En la sessió de presa de possessió de Ferran Bel com a alcalde de Tortosa, el proper dissabte 13 de juny, ERC s'abstindrà per facilitar la seva elecció com a llista més votada. L'acord assenyala que "en base a aquests àmbits programàtics, ambdues parts acorden que CiU constituirà el govern municipal i que ERC facilitarà la governabilitat per tal d'assolir aquests objectius. A la vegada, CiU es compromet a mantenir al corrent els regidors del grup municipal d'ERC del dia a dia de l'acció de govern i de totes aquelles accions que es considerin significatives i rellevants". / Imatge Tortosa.cat

+Informació: 
-Acord de Governança Estable per al mandat municipal 2015-2019 a l'Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta