9 de juny del 2015

CiU i Més Ràpita lamenten haver quedat fora del govern d'unitat proposat per Caparrós



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El nou pacte de govern a la Ràpita no inclou a Convergència i Unió ni al partit independent de Pedro Hernández. L’alcalde en funcions, el convergent Joan Martín Masdéu, ha volgut valorar aquest dimarts l’acord que han signat Esquerra, el PSC, Solidaritat i Iniciativa, tot recordant que CiU també es va oferir a participar-hi. Així, Masdéu ha remarcat que Esquerra haurà d’explicar per què finalment no els han volgut en aquest govern d’unitat, tot i que havien acceptat totes les condicions dels republicans. En aquest sentit, l’alcalde en funcions ha recordat que CiU de la Ràpita ha apostat clarament pel procés independentista.

Masdéu també ha volgut deixar clar que CiU no va fer cap pas per formar un govern alternatiu al que ara s’ha configurat. En la mateixa línia, l’alcalde en funcions ha aconsellat al nou govern que no descuidin la gestió del dia a dia, tenint en compte la sitaució econòmica actual. Masdéu ha recordat que el govern de CiU va fer una aposta per les famílies de la Ràpita, alhora que rebaixava un 43,49% les despeses del gabinet d’alcaldia i es va reduir un 50% el sou de l’alcalde. De la mateixa manera, també ha dit que es van eliminar les dedicacions que hi havia, mentre que les atencions protocol·làries van disminuir un 61%. Segons Masdéu, el nou govern ha d’explicar si mantindran aquesta mateixa línia d’austeritat i les mateixes polítiques socials.

Per la seua banda, el candidat de Més Ràpita ha recordat que Josep Caparrós no ha fet el govern d’unitat que havia anunciat. Pedro Hernández ha apuntat que tampoc saben per què Més Ràpita s’ha quedat fora del govern municipal. Segons Hernández, els dos regidors de Més Ràpita no se sentien còmodes amb les carteres que els proposaven; però s’ha compromès a treballar des de l’oposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta