9 de juny del 2015

Manel Ferré anuncia que deixa l'Ajuntament d'Amposta després de la derrota electoral de CiU


AMPOSTA (Montsià).- El candidat de CiU a Amposta i alcalde de la ciutat durant els últims vuit anys, Manel Ferré, ha anunciat aquest dimarts que dissabte no recollirà l'acta de regidor, després de la clara derrota electoral patida per la seua formació. I és que CiU, després de 28 anys governant, passarà a l'oposició. Ferré ha adduït motius "personals i familiars" per abandonar l'Ajuntament, i ha anunciat que al capdavant del grup municipal de CiU se situarà la regidora Isabel Ferré, que tornarà a entrar al consistori. Llençant retrets a "l'estil de fer política" dels partits rivals durant la campanya, l'encara alcalde en funcions ha anunciat que demanaran al govern d'ERC que encarregui una auditoria dels comptes i dels contractes de l'Ajuntament per "demostrar" que està "sanejat".

Durant la roda de premsa per explicar la configuració del grup municipal, Ferré també ha anunciat que la regidora Isabel Ferré se situarà al capdavant de la llista. Ferré, encara en funcions, ha adduït motius "personals i familiars" per no recollir l’acta de regidor. Per últim, Ferré s’ha mostrat orgullós de la tasca realitzada durant els darrers vuit anys a l’alcaldia. També ha destacat el paper de CiU durant 28 anys a l’Ajuntament i els diferents projectes i propostes que s’han tirat endavant. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta