9 de juny del 2015

Movem critica Esquerra per haver renunciat a liderar un ‘canvi’ a Tortosa i per 'donar oxigen' a CiU



TORTOSA (Baix Ebre).- Els quatre regidors de Movem Tortosa que prendran possessió el proper dissabte han valorat l’acord de governança estable entre CiU i ERC. El candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha qualificat de ‘decebedor’ aquest acord, i ha lamentat que ERC haja renunciat a liderar un ‘canvi’ a la ciutat amb l’opció de tenir l’alcaldia a canvi de ‘perpetuar’ CiU al govern. Jordan ha lamentat que la ciutat no hagi pogut donar un gir a l’esquerra com altres ciutats del país i ha recordat que els partits d’esquerres han sumat més vots que mai, 7.500. En aquesta línia, ha afirmat que ERC ha donat ‘oxigen’ a CiU, un partit que ha perdut més de 2.000 vots en les passades eleccions.

Amb tot, Jordan ha explicat que la decisió d’ERC de no tirar endavant un ‘pacte d’esquerres’ és un ‘frau electoral’ i no ha descartat que els republicans acabin entrant al govern del consistori després del 27S. El candidat de Movem Tortosa ha qualificat ‘d’excusa poc creïble’ el fet que els republicans hagin rebutjat el pacte d’esquerres per la posició no independentista del PSC. En aquesta línia Jordan ha recordat que hi ha altres institucions com el Consell Comarcal del Baix Ebre on han pactat republicans i socialistes.

Pel que fa a l’acord de governança, Jordan l’ha qualificat de ‘decebedor’ ja que, segons ha dit, el seu contingut no aporta ‘res de nou’. Per últim, Movem Tortosa s’ha compromès a realitzar una oposició ‘constructiva però a la vegada crítica’ per continuar treballant per la ciutat. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta