7 de juliol del 2015

El Síndic de Greuges demana reunir-se amb la Comissió per la Retirada dels Símbols Franquistes de Tortosa


TORTOSA ( BAIX EBRE ). - La Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa mantindrà aquest dimecres una reunió amb el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó. La reunió es durà a terme a petició del propi Síndic de Greuges i se celebrarà a les 17'00h de la tarda al Casal Popular Panxampla.

Des de la Comissió per la retirada del símbols franquistes de Tortosa han valorat molt positivament la feina i la tasca realitzada per la pròpia Comissió. "Sense la campanya per la retirada del símbols franquistes que vam iniciar fa gairebé set anys, en aquests moments seria impensable que el mateix alcalde de Tortosa, que fa cinc anys qüestionava si el monument era franquista o no, ara es planteja fer-ne una consulta per la seua retirada, posicionament compartit també per ERC Tortosa, Movem Tortosa i Podem Tortosa. La Comissió mantenim la posició de sempre, demanant la retirada del monument, i la resta de símbols d'exaltació franquista presents a Tortosa i no entenem com es pot plantejar una consulta al respecte", han dit a través d’un comunicat. "Així li ho farem arribar al Síndic de Greuges, el qual esperem que es puga fer idea, de primera mà i in situ, de la magnitud de la tragèdia", han conclòs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta