8 de juliol del 2015

L'executiva intercomarcal d'UDC a l'Ebre es dissol i anuncia la seua refundació


TORTOSA ( Baix Ebre ). - L’Executiva Intercomarcal de Terres de l’Ebre d’Unió Democràtica s’ha dissolt. Així es va decidir en una reunió aquest dimarts al vespre. El fins ara president de la intercomarcal d’Unió a l’Ebre, Joan Josep Malràs, ha explicat que la dissolució és la culminació del malestar creixent dins l’executiva amb la direcció del partit. Malràs ha apuntat a una “deixadesa i menyspreu al principi de subsidiarietat”, tot remarcant que sovint s’ha renunciat a qüestions territorials en favor de qüestions nacionals, el desacord amb la pregunta d’Unió sobre la posició del partit amb el procés independentista i la manca de diàleg de la direcció, cosa que ha propiciat la fragmentació del partit.

De fet, l’Executiva Intercomarcal de l’Ebre afirma que no reconeix l’actual direcció d’Unió com a representants del sentir de la majoria del partit i que opta per dissoldre’s, de la mateixa manera que ho podrien fer en els propers dies altres executives comarcals i locals. Malràs també ha avançat que més d’un centenar de militants abandonaran el partit en els propers dies.

Malràs ha explicat que fan una aposta decidida per refundar Unió Democràtica de Catalunya en una nova formació política que permeti una majoria sobiranista al Parlament català el proper 27 de setembre. En aquest sentit, Malràs ha fet una crida als militants que volen un Estat independent a sumar-se a la plataforma Hereus de 1931 i poder així refundar Unió en un nou partit polític.

Tot i la dissolució de l’Executiva intercomarcal d’Unió, Malràs ha assegurat que els representants del partit que es van presentar sota les sigles de CiU en les eleccions municipals i que governen als ajuntaments, consells comarcals o la Diputació de Tarragona continuaran donant suport al projecte amb què es van presentar als comicis i garantiran l’estabilitat en tots els ens. Tampoc deixaran el càrrec els representants d’Unió a l’Administració territorial del Govern a l’Ebre. /Via Canal 21 Ebre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta